all eyes on you everybody wants you

stackars coccon har blivit misshandlad i hagen idag, hon var helt blodig när jag tog in henne:( jävligt arg var jag på hennes hagkompis, förlät henne dock när jag fick reda på att hon blev utdömd igår hehe. dumma häst.
Coccon haltade inte iallafall, tur var väl fan det nu när vi ska tävla hela helgen. ska bara tävla LB, LA då jag inte hunnit träna så mycket, och det är jättedåligt underlag på banan så har inte kunnat hoppa nå högt.. så jag är inte så taggad inför helgen egentligen...
 
förövrigt så sitter jag och lyssnar partylåtar och längtar till nästa helg. hehejdå
hopplaaaa

if i die young, bury me in satin

Ta mig tillbaka.......
 
 

he'd simply kick my ass if he knew the truth

sitter här och låtsas som att jag inte har en miljon skolgrejjer att göra. Har egentligen inget intressant att berätta men gör allt för att slippa plugga :( har haft nationella prov i engelska idag och sen slutade vi, sjukt tung dag. not. sen for jag och red cocco som var jättejobbig. började nästan gråta, har verkligen inget tålamod när det gäller markarbete.. sen for jag och hämtade transporten från gammelstan, gick inte så bra att få på den så nån snubbe kom och hjälpte mig haha, fan vad skämmigt. kände mig såå värdelös.. coccon blev jätteglad att få komma till sunderbyn iallafall. nu blir det semester för henne.
 
tur hon kan hoppa iallafall
 
hehe

yeah I'm a shitty romancer baby I ain't gonna lie


i believe that this monster can finally be tamed

Coccon var så otroligt fin idag på hoppträningen. hon bockade inte en enda gång (!!!) 
hoppade bara en pytteliten bana på 3 hinder, vi höjde några språng till 120 och hon hoppade som en guud!! ååh vad kul det känns när det går såhär bra, vill bara tävla nuuu. Lite opassande att jag ska till turkiet i en vecka på onsdag och har ingen som rider henne. Men hon borde inte tappa allt för mycket, kanske kan vara bra med en paus nu när vi tränat så hårt varje dag. Hon är sjukt biff nu hehe. anabolacocco.
Nu är det alltså bara 3 dagar kvar till turkey. det ska bli sååå kuuuuuulllll!!!! 

jag kan inte sova nånting, allting går upp för mig när solen går ner

Idag har varit en riktig stalldag. såå sköönt. har haft hoppträning på morgonen med min trogna springare. Hon var såå fiin, det är så skönt att hon litar så mycket på sin förmåga trots allt som hänt, hur fel man än kommer så lyckas hon alltid korva sig över hindrerna utan att riva haha. Hon var galen i uppvärmningen som vanligt men det gör ingenting. Så är hon på tävling också, helt crazy på framridningen men så fort man kommer in på banan så skärper hon sig och fokuserar på uppgiften. Så klok häst jag har :)
Sen kom hästmassören och kände och klämde på henne efter hoppträningen. Förhoppningsvis är hon lite mjukare i muskulaturen imorn. Stelt muskelberg var hon tydligen.. Hon njöt då som bara den av massagen.
Sen kom det en ny häst till stallet som skulle dela hage med cocco. Det var ett sto så det blev lite catfight i hagen i början men sen gick det bra. Typiskt ston att hålla på skrika åt varandra och vifta med frambenen. Nu slipper hon iallafall bli våldtagen i hagen som hon blev av sin förra hagkompis.
 
Förövrigt går skolan åt helvete, känns som att jag kommer få F i massa ämnen. Har för mycket att göra så ingenting blir gjort. Är så otroligt less på allt. cocco och mina vänner är dom som får mig att stå med båda fötterna på marken. Orkar inte tänka på allt jobbigt. 
Ska bli så skönt att ta en paus från allt ett tag nästa vecka när vi far till turkiet, har inte tid med det egentligen men som sagt orkar jag inte bry mig. Vet ändå inte vad jag ska göra med mitt liv.
 
 

keep your friends close and your enemies closer

 
<333

girls just wanna have fun

på onsdag ska jag, sara och carro fara till Turkiet!! är så jävla taggad så jag håller på dö!! fyfan vad vi ska partajja varenda dag. det blir ingen sol-och-bad-semester pricis.
 
 

He said, if you dare come a little closer

Hejhejhej nu har jag återvänt till luleå. Gårdagen blev inte så lyckad haha. for till denice och skulle föra lite, drack nån cider (eh?) och blev helt jävla apad. slutde med att jag for hem vid 10 och sov haha. vilken g. Bara ladda om till helgen då världens bästa kompis fyller år. 
nu ska jag fara till stallet och rida min kossa. hoppas hon är snäll idag. hon hade inte varit så snäll mot carro när hon ridit söndag-tisdag hörde jag hehe... galen häst. det blir ett mördarpass idag. 
 

RSS 2.0