she will love you and touch you until you throw up

Visst är det så att jag älskar det faktumet att han på många sätt är så lik mig, eller att jag är så lik honom. Det får mig att må bra. Och det är en konstig känsla efter alla år utan värde, i mina ögon, att helt plötsligt se mig själv i honom, trots att jag själv skulle säga att han är så mycket mer än mig. det får mig att fundera och omvärdera, vilket är bra på många sätt.

i can fuck you better



ser du stjärnan i det blå? ja den lyser för oss 2

idag är en bra dag. ska packa det sista sen hoppa på flyget till spanien! kommer sakna min cocco helt otroligt mycket. sary ska rida henne nu så jag förväntar mig att hon är som en unicorn när jag kommer tillbaka.


saknar redan världens bästa marcus..du är det bästa som hänt mig. me love you forever ♥



zup?


real love, i'll give it

if you want to be alone here with me you must understand my weakness.
It's the way that he left me and bereft me of my love
without a warning

tell me when you hear my silence


i close my eyes and the flashback starts

fan vilken periodare jag är med bloggningen. ibland kan det vara kul men oftast faller det i glömskan. jag är ju ingen såndär "idag har jag shoppat sjukt mycket och här är dagens efterlängtade outfit!!" jaja nu är det sommarlov iaf, niiiiice. imorgon far jag till gällivare. saknar min påjke.. åker tillbaka på lördag för att rida cocco innan vi ska tävla på söndag. och om 10 dagar åker vi till spanien! det ska bli skönt med värme osv, men synd att jag missar V75 åde, hade så sjukt kul där förra året.. det är lätt det roligaste partajet på hela året!



tell me when my sigh's over, you're the reason why i'm closed




all that i had was all i'm gon' get

cocco skötte sig utmärkt ihelg, trots ovädret.. gick ner en klass eftersom det inte gått så överdrivet bra på senaste tävlingen.. red bara en LB på lördag, tänkte rida LA åxå men regnet bara öste ner så det fick räcka med en klass.. stackars cocco höll på frysa ihjäl.. och så sprang hon med huvet mellan benen för att inte få vatten i öronen haha, hon hatar verkligen regn.. men vi var felfria iallafall och det var bara det jag var ute efter.
På söndag red jag lite fortare och vann första klassen, i andra var hon lite trött.. hon peta ner 2 bommar, jag som satte henne i skiten som vanligt.. var lite övertaggad så jag vände redan över hindret och då snuddade hon i bommen på 3:an, och sen rev hon sista hindret åxå, var så inställd på att inte rida iväg henne så höll lite för länge och hon kom i botten och rev bakbommen på oxern.
åååh vad svårt det ska vara då.. jajaa det går väl bättre nästa gång. hon hoppar riktigt fint nu iallafall och är glad att hon inte har nån tankte på att stanna.

RSS 2.0