why can't you want me like the other boys do? they stare at me while i crave you.


we'll make it just trough the day

har kört på bilskolan idag för första gången, jag som alltid tyckt att jag är bra på att köra bil fick mig en liten tankeställare när jag hade kört klart. Pappa har lärt mig köra bil men han har aldrig lärt mig att köra sakta.. det fick jag lära mig idag ist, att det ska vara så svårt.. och tråkigt. Läraren som jag hade tyckte iaf att jag var duktig trots alla kärringstopp haha.. hon var en typisk "snäll" människa. en snäll människa, som en person som jämt predikar om hur trevliga dom är, att dom inte skulle göra en fluga förnär, att dom alltid sätter andras behov före sina egna. dom personerna är oftast de vidrigaste av alla :) 
 

Dumma jävla dator vill inte ladda upp bilder. som om jag inte vore nog irriterad

I'm still alive but I'm barely breathing

sådärja, nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på travet. det gick inge bra för vikingen. han flög i starten, som vanligt. är det konstigt om man blir förbannad.. nämen det verkade som att det hände något i starten när halva fältet flög i galopp. han skenade som ett jävla as.
Har inte kunnat rida sen i måndags pga den jävla snön.. cocco har fortfarande sommarskor så hon bryter väl benen om jag rider.  har iaf varit och köpt vinterskor till henne idag, det fanns inte dom skorna jag ville ha men.. dock så kan inte peter sko henne då han sågat av sig ett finger för någon dag sen så det får bli någon annan som hamrar på henne skor.
 
nu ska jag soova. god najt.

du kan dö lite, men se till att lev mycket


look at that shit go

 hahahahahahaha asså jag dör varje gång jag ser den här...

two can keep a secret if one of us is dead.

dumma historiaboken ligger här och kollar på mig. den väntar på att få plåga mig hela kvällen. jävla jävel. vill bara slänga den i en skithög och tända på..:(
har ingenting intressant att skriva eftersom jag bara gör samma sak i stort sätt varje dag. efter skolan hinner jag bara komma hem och rida sen börja ta in hästarna och sen plugga och sova. känns som att man inte hinner leva när man går natur.. hoppas det lönar sig i slutändan iaf. nu ska jag gå och tvätta kläder eller nå, allt för att slippa plugga. auf widersehen.

gangnam style

jag har haft ett allvarligt problem i större delen av mitt liv. jag föddes inte med någon naturlig skönhet alls. man hör hela tiden at tjejer är såå fiina utan smink och det är bäst att vara naturlig och blablabla. bullshit. hade jag gått ut utan smink bland folk så hade dom börjat jaga mig med högafflar och facklor och kanske misstagit mig för en zombie alternativt häxa. jag är inte fin utan smink, det är jag inte. så kära människor jag sminkar mig för eran skull så ni ska kunna sova gott om nätterna utan att drömma mardrömmar.
pussss

we're not broken just bent, and we can learn to love again

äntligen klar i stallet.. Jenny har farit utomlands så jag måste mocka o fixa i stallet varje dag efter skolan. Efter andra dagen är jag redan less. Tänkte rida idag åxå men det fanns inte en chans att jag skulle hinna innan det blev kolsvart ute så hon fick vila idag helt enkelt. Imorgon måste jag hinna rida coccon + att jag ska köra vikingen, och rida prinsen... ååhhh stackars mig. dumma hanna som inte kan rida med mig imorn!!!!!
 
ska ju tävla ihelg så det hade ju varit en fördel om man hinner rider lite innan.. på lördag ska jag tävla LB bara (fanns inge högre klass) på söndag fanns det upp till LA iaf så vi kör på det.
 
saknar min pojke åxå jättemycket. kommer inte träffa han på 2 veckor nu, men nästa helg ska jag äntligen till gällivare. Känns som det var jättelängesen jag var där. saknar det lite, det är en skithåla egentligen men har ju  växt upp där så har så mycket minnen därifrån.. Saknar min mamma åxå. Saknar att bo med henne. Jag har nog världens bästa mamma. Hon har hjälpt mig så mycket i livet, fast det fattade jag ju inte då. när jag haft mina svaga stunder i livet har hon inte satt sig på knä, klappat mig på huvudet och sagt att allt blir bra. hon har bara tagit ett hårt tag om min hand, dragit upp mig på fötter igen och motiverat mig istället för att sitta och gulla med mig. Det är jag tacksam för. hon har lärt mig att ta hand om mina egna problem. Därför är jag alltid redo för motgångar, även när mamma inte är bredvid. mamii

RSS 2.0