i am fucking awesome

tjena makke här, är fett jävla grym hehehehehehehe, vad fan gör alla idioter? skoja ni är alla fina, love u all peace out mufakkas skoja hihihih.. Livet äger och de regnar ju som fan men vem fan bryr sig lixxom hihi ;*** ^^ hihi <333 lol
 

out of my fucking mind

har så grymt mycket ångest hela tiden för att jag inte kan rida p.g.a skitunderlaget. tycker så synd om cocco som bara står dar i hagen proppfull med energi som hon vill göra sig av med. och det är omöjligt att skritta ut henne då hon blir helt överlycklig och bara hoppar fram. jag riskerar typ livet varje gång jag sätter mig på henne nu haha.. men det är kul. nä snart ska jag ta tag i dehär och börja hårdträna igen.

 

vi kan ju alltid dö tillsammans om du inte orkar leva ditt trasiga liv

känns som jag är kapabel till att göra vad som helst och jag vet inte ens hur jag ska ta ut min ilska så jag bara slår vart jag än kommer åt
 
I look at myself sometimes
And it's not right
And they say they care, but they don't
So they all lie

Don't break me down, I've been traveling too long, I've been trying too hard


oh no you didn't

Varför ska hästmänniskor vara så bitchiga? jag förstår inte varför alla ska se ner på alla andra, alla hoppas i hemlighet på att det ska gå dåligt för andra. det är som att det finns en regel som säger tryck ner andra så långt som möjligt för att hålla dig själv över ytan. för att inte tala om skitsnacket. fel att vara glad över andras framgångar? alla är så själviska och kan inte kläcka ur sig ett bra ord om en vän. jag brukar tänka på att ge komplimanger. men det är seriöst något fel på ridporten här.
 säger inte att alla är så, men det finns för många iallafall.

i can't ask for a better horse

Är det bara jag som börjar rysa när jag ser riktigt fina hästar? det pirrar i magen och ibland blir jag nästan tårögd. haha sjuk jag är..
Har hittar så många fina hästar jag vill ha. fast helst av allt hade jag ju velat att min ponny växte sisådär 20 cm så jag kunde ha kvar henne och fortsätta tävla. det finns verkligen ingen som hon. så jävla underbar.. hon har lärt mig precis allt jag kan. när jag köpte henne hade jag tävlad LC på en klubbponny, och när jag hade haft henne bara ett år så debuterade vi msvb, och vann. snacka om läromästare. kommer ihåg att jag aldrig såg några avstånd till hindrena eller något, jag bara satt där och styrde och hon hoppade så glatt.

you're on the top of my to do list

hej bloggen är du kvar än? bad dig ju just dra.
har verkligen inte tid att blogga egentligen. har massor att göra i skolan och hästarna tar upp all min lediga tid.. verkar som att jag blir hästlös snart iaf. det är någon från u.k  i skottland som vill ha henne. ååh vad långt bort..
ska plugga fysik nu auf widersehen.
finaste <3

RSS 2.0