looking for a taste of real life

Boy you're so dope,
Your love is deadly.
Tell me life is beautiful.
They think that I have it all,
I've nothing without you.
All my dreams and all the lights mean
Nothing without you.

i can be your china doll if you want to see me fall

helgen har varit riktigt fin! hoppade på tåget till gällivare på fredag, det var inte en försenat (!!!) for och sa hej till mammsen en sväng innan jag for till josse och var med hon, carro och isabelle. sen for vi vidare och ids inte berätta allt hehe. var inge partysugen överhuvud taget, så det blev tidig kväll, for till marcus innan 12 redan och myste på hehe.
på lördag hängde jag med carro till stallet, hon skulle tävla 1 meter med sin fyraåring för första gången, det ser så läskigt ut, unghästar hoppar alltid så jäkla högt över hindrena så det såg ut som att hon skulle flyga av flera gånger.. men det gick bra ändå och dom var felfria. var där nästan hela dagen, jag fick vara dj i dressyren medans carro var räknare, det var lite kul ändå hehe. sen for vi och käka och sen for jag till marcus igen. vi sov hela söndagen nästan, sen stallet en sväng, och sen for jag, carro, marcus och reffe och grillade på kvällen. sen for jag och sov hemma för en gång skull, det sög att sova ensam.

äntligen har mina ridstövlar kommit!
sjukt snygga var dom, blev extra taggad på att tävla ihelg hehe. ska tävla 120, första gången i år. hoppas det går jävligt braaaa nuuu. det är så konstigt att 110 känns jättelågt men sen när man höjer 10 cm känns det genast läskigt högt.. för att inte tala om 130.. har blivit så mesig efter alla nära-döden-upplevelser.
vad är det värsta som kan hända? jo att jag dör. och vad gör det egentligen, vi ska alla dö. om det är meningen att jag ska dö nu så får jag väl göra det. ja tjöör bah.

get us while we're hot



Om dig
Namn: frida erika andersson
Födelseplats: gällivare bb
Bor: Luleåååååå
Ögonfärg: Grön/blå typ
Hårfärg: bryynt
Skostorlek: 36
Civilstatus: snigel
Höger eller vänsterhänt: Höger


Tycker du om någon just nu? Ja mångaa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller måste jag gå förbi igen?
Har du varit gravid? Nej det har jag inte
Har du fått ditt hjärta krossat? jorå
Har du någonsin haft sex? Jaap
Har du fått ett sugmärke? Ja med det är så otroligt fult
Har du gråtit över kärlek? Jo
Vem delade du senast säng med? marcus
Har du drömt om någon du tycker om? jååpp
Om du tycker om någon nu, vet den personen om det? njaaa
Har du haft sex på fyllan? mm
Har du någonsin känt dig utnyttjad? mja
Har du haft trekant? naae
Har du haft sex med någon du knappt känner? Jo, inget jag är stolt över dåva
Hur många gånger har du haft sex under ett dygn? vetinteeä
Gillar du att bli kysst på halsen? jorå
Är kärlek viktigt för dig? Kärlek är fint

Ärlighet
Röker du? ibland
Snusar du? aldrig
Skolkar du? aldrig
Gör du frukosten själv? alltid
Har du suttit i rätten? nej
Har du strulat någon av samma kön? Jupps
Har du varit på strippklubb? hhaha nä
Vad gör du när du blöder näsblod? Jag vet inte, totkar väl bort det? komer inte ihåg att jag gjort det ens
Vem kan du prata om allt med? carrosundbög
Har du solglasögon? om det är soligt ja
Vem pussade du senast? marcus
Vem kramade du senast? samma
Vad heter ditt hårspray du använder? anväder intää
vilken färg har du på tröjan du har på dig? blåå
Känner du någon som heter Niklas? Jo
Sitter du vid en bärbar dator nu? Faktiskt så gör jag ju det
Är du blyg? ibland
Vad tänker du på just nu? Mat

i can't afford to lose anybody close to me again. it hurts too much


behind every bitch is a girl who got tired of being broken

har just varit och tränat lite PSI, känner redan att träningsvärken kommer smygandes.. det var verkligen behövligt iallafall, blev lite för mycket pizza och godis ihelg..

haha ååh vad kul den där var!!!!!!!!!11

har varit och galoppat lååångt med min pålle, nästan en mil blev det, gode trött hon var sen. ska ta och böja igenom henne nån dag, kändes som att det tog emot lite på höger fram i slutet när vi travade :( hoppas att det bara var underlaget som spökade.. har inte tid med massa svammel.

tell me life is beutiful

har just varit och plågat min ponny på hertsön. hon var helt sjöblöt i svett när vi var klar hehe. stackarn. hon tycker det är så sjuuukt tråkigt med dressyr, jag med för den delen.
har inget intressant att blogga om, ids inte skriva om vad jag gör på dagarna, vem fan bryr sig egentligen?..



love will be hard and hearts will be faking

helt död efter dagens träning. först fick jag kämpa med min pålle som inte alls ville göra som jag idag. lite roligt att vi först mötte världens största älg typ 10 meter ifrån oss, hon typ tjena och fortsatte förbi den. sen mötte vi en farlig plastpåse, ja då blev det ett jävla liv, var tvungen att hoppa av och slänga iväg den. fjantskalle.
for och tränade spinning i en timme efter det. sen en halvtimme core. har typ aldrig ansträngt mig så mycket i hela mitt liv.. det ska kännas att man lever.


and then you belived in me, you took me by my hand and told me that i made you free. i need you. i need you to know. as always i just can't cry.

Teachers said we'd never make it out alive

remember how we used to party up all night ? sneaking out and looking for a taste of real life. Sweet sixteen and we had arrived, walking down the streets as they whistle, "Hi, hi!"
we used to go break in to the hotel pool, glimmer and we’d swim
Runnin' from the cops in our black bikini tops
Screaming, "Get us while we're hot"

Everybody knew that we had too much fun

kom just hem från gällivare, tog det tidigare tåget för att jag skulle hinna både rida och träna, det slutade med att jag inte gjorde något av det och for o sola med jenny istället.

haha hittade massa bilder sen i fredags på min mobil, tror det var william som lekte fotograf, fan va fint.
var hos gramner hela kvällen och hade det trevligt, sen blev det morgon och jag for till marcus och sov hähä



carro bytte till en lite mindre svängig dryck






he loves me with every beat of his cocaine heart

nu har jag ridit klart och hästarna är inne. då återstår bara spinning och efter det kör vi lite core när vi ändå är igång. ååh vad skönt med träningsvärk imorgon.

har inget vettigt att säga men en bildjanne kan jag väl slänga in

before i die





simply the best



det gick grymt bra igår!! ååh vad nöjd jag är. har typ aldrig ridit så bra som jag gjorde idag i LA:n. eller jo det har jag, men det var länge sen. I LB:n var hon helt galen, överdrivet pigg och bara rusade mot hindrerna, så hon drog ner en bom av bara farten.. sista hindret dessutom, blä vad besviken jag var.. i LA:n var hon lite trött så det gick bättre hehe


you're my air. i breathe you


tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

ska alldeles strax gå ut i stallet och fixa klart allt till tävlingen. den börjar 9 men jag rider de sista klasserna så ingen ide att vara där före 1 ungefär. det ska bli såå kul att tävla igen, det var så länge sen. synd att jag inte får vinna haha.. sary tyckte jag skulle ta det lugnt så jag inte förstör något, och satsa på de högre klasserna sen.. känns lite tråkigt men det är väl värt det. blir stilhoppning idag alltså..

bow wow

Riding in a car with your friends

 

Riding in a car with your parents

 


jumping all around

tävling imorn iiiiiiiiiiiiiiih vad kul det ska bli!!!!! hoppas bara hon orkar hoppa 2 klasser. det var bedömning A0:A0 med 0 sek paus i LAn, skitjobbigt, brukar inte ha nå luft kvar till omhoppningen. I LBn hinner man vila lite i 30 sekunder iallafall innan omhoppningen. det är många som glömmer bort att andas när man tävlar, jag också ibland, och då orkar man inte genom hela banan såklart. därför ääälskar jag tex. A:0or där man bara riden grundomgången på tid, eller A:1a där man hoppar omhoppning efter alla har ridit grundomgången. då behöver man inte hålla andan så länge hehe ;)

nu ska jag ut och rida världens bästa ponny, sen longera lilla adam :)))


i swear, this shit is as fun as i looks

sitter och kollar göteborg horse show igen på svtplay, och blev så sjukt tävlingssugen! tur att det bara är 2 dagar kvar..
ridsport är en så otroligt svår sport, hoppning iallafall, säkert de andra grenarna också me jag är inte så insatt i dem. upp till LB (1m) kan nog vem som helst rida med en bra häst, men när det blir högre så är det så sjukligt avancerat och man måste ha sån fokus, så otroligt koncentrerad måste man vara. det är mer av en tänkarsport. inte så tungt fysiskt så länge man har hästen på sin sida. vilket man måste ha om man ska rida högre klasser! är man duktig så är det inte heller så farlig sport som alla säger, olyckor händer mest orutinerade ryttare (eller orutinerad häst) räknar in mig själv där eftersom jag klantar mig hela tiden. jag menar, hur ofta ser man någon på tv som rider tex. grandprix ramla av och skada sig? aldrig. dom vet vad dom håller på med.

nu ner till min nivå. att jag har kommit upp till dom lite högre klasserna har jag bara min häst att tacka för. när jag köpte henne gjorde hon ALLT själv, jag behövde i prencip bara styra på hindret och ha bra fart så hoppade hon. hur snäll som helst! hon hade sånt bra självförtroende så hon vågade hoppa hur långt ifrån eller hur krokigt som helst.  fast då var det ju inte så höga hinder och inte så svåra banor, upp till 1 meter kanske. sen sabbade jag ju hennes förtroende för både mig och sig själv i sommar när jag klanta mig så vi krascha o höll på. typiskt orutinerade ryttare.
jag har alltid tyckt att jag varit bra på att rida, tills för ungefär ett år sen då jag började fatta hur svårt det egentligen är!
vissa kan aldrig bli bra på att rida hur mycket man än tränar, har nog tänkt flera tusen gånger att jag måste vara en av dom. jag har kommit till en viss nivå men ibland känns det som det tar stopp där. man måste rida på ett helt annat sätt när man kommit upp i klasserna, hästen kan inte hoppa om man tex. är lite hård i handen, den måste vara helt fri för att kunna hoppa så högt. inga förhållningar överhuvud taget nästan, med handen alltså, man får rida med kroppen helt enkelt.



i guess this is the night bitches die

How I feel right now.

RSS 2.0