it's all about you

fina fina cocco
 
tröttis cocco hehe
 vann moutain horse ponny cup igår som var stilhoppning, vann även omhoppningen som var på tid, 5 sekunder snabbare än 2an haha!  sen kom vi 2a i LA även fast vi hade 2 nedslag, vinnaren hade 4 fel. hon var såå duktig <3
 
 
 

no more tears, my heart is dry

ååh vad nöjd jag är med min älskade superponny! det gör så ont i hjärtat att veta att hon snart ska säljas. vet inte vadfan jag ska göra utan henne..
kom just hem från hoppträningen, fick bråka lite i början för att hon ska hålla på låtsas vara rädd för allt. cp. men sen när det kommer till hoppningen skärper hon sig direkt. hoppade först en LA bana. sen en trekombination,, eller inte riktigt en kombination.. det var 3 språng mellan men den var på ganska hög höjd så.. utsprånget var 140 iallafall. hon är så braaaaaa!!
 
har inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna så ska nog hoppa i säng snart.. fredag imorn! får se om man orkar ta nån magvärmare med tanke på att jag ska tävla lördag och söndag he he.

how does he know who I am, and why does he give a damn about me

coccon var duktig ihelg. typ.  tävlade bara lb och la. vi kom 2a i lb och även i mountain horse ponnycup (stilhoppning). hon peta ner en bom i båda LAerna.. men hade bra flyt och det så är hyffsat nöjdändå.
 
har inte orkat slita mig upp ur sängen ännu, är så sjukt sliten sen igår. först klev jag upp kl 6 för att ta tåget hem från gällivare. väl framme var det bara att börja skotta in dedär jävla höet i höladan, från 10 till typ 6 på kvällen höll vi på, ååh vad tråkiiiggttt.. när vi var klar red jag cocco en sväng och for sen och var med sara och daniella. nu ska jag lata mig lite till innan hoppträningen.
 
bilder från ihelg

here i go again - the blame, the guilt, the pain, the hurt, the shame

har ridit vikingen idag för första gången, han var snäll men fattade ingenting hehe. sen red jag cocco lite bara, hon får inte vara trött nu när hon ska tävla 3 dagar i rad. sen blev det snabblunch på max med jenny innan vi for och shoppa lite nödvändiga hästgrejjor, glukosamin usv. nu ska jag gå ut i stallet och packa det sista inför helgen och bada coccon :)
adjö
 
 

One day baby, we'll be old


come and see the horses fly

we dream of becoming champions, of performing, innovation in the timelight, of taking one new challenges, of reaching new heights, of breaking the soundbarrier. of winning.. of losing. four legged empire. we dream of trust, of frienship,of courage, of danger, and of triumph. we dream of horses

objects in pants are larger than they appear

tjena hästmakke äntligen hitta du en häst i lagom storlek! ps: i love you
 

i just wanna be ok

har varit med kung ivar till veterinären idag för att göra ett friskintyg, men det sket sig då han var halt i en framkota så han fick bli behandlad istället. men det är ju lätt fixat när det bara är en kota, värre om det hade varit ett franknä eller något.. han är så otroligt snygg dendäär hästen.
 
sen har jag bara legat och stekt i solen. och ridit cocco nu på kvällen när det blivit lite svalare. hon är fortfarande jättesvullen i ena kotan vart hon blivit blistrad. hon blev behandlad i baknäna + alla kotor i förrgår. och ska bli skodd imorn + att det är hoppträning, hehe fullt upp.. ska försöka hinna få henne lasrad innan helgen då vi ska tävla. det är nationella tävlingar i piteå fredag-lördag-söndag och jag längtar som ett cp!!!!

hästjävel från helvetet

har just varit i stallet och ridit ett cp. tänkte bara rida en snabbis eftersom det var så jäkla varmt ute men nejnej.. hon var så äckligt jävla jobbig så jag hade lust att sätta en kula i henne. har aldrig någonsin gått så jävla dåligt. hon lyssnade inte ett skit och sprang bara och tittade på allt annat. efter jag hade ridit ungefär en timme så började jag gråta för att jag var så förbannad. jag var en halv sekund ifrån att få ett utbrott och slita henne i käften så då var det lika bra att hoppa av. var fortfarande tårögd när jag gick hem hahahha.. ska fråga om sary hinner rida henne ikväll, han har lite bättre tålamod än mig hehe..
 
hon är inte så jävla dyr idag kan jag säga. dumjävel

there's an old voice in my head that holding me back

i love you more daily, i wish you could see yourself the way i see you and i wish you could love yourself the way i love you. and above all, i wish your life is everything you deserve because, in my opinion, you deserv the world. i will stand by you forever, my heart will always belong to you.
 
 
 
 
 

you better run faster than my bullet

äntligen har jag fått återförenas med min älskade dator!!! ååh vad jag har saknat den.. ihelg var jag i gällivare och kalasade som bara den, fast om jag ska vara ärlig så hade jag hemlängtan mest hela tiden,, eller inte hemlängtan men marcuslängtan, ville bara krypa ner i hans säng och mysa.. vilken tråkis jag är hehe..
är iallafall kär i min nya jacka.. hihi
 
nu ska jag ta och svara på en fråga innan jag glömmer det igen. fick det för typ en vecka sen haha.. förlåt.
"hur ser ett vanligt ridpass ut för dig? hoppar du mycket?"
jag börjar alltid med att skritta ganska länge på korta tyglar, skritten är helt klart den svåraste gångarten och den som är lättast att förstöra.
när hon känns fin i skritten börjar jag trava i ganska friskt tempo så hon kommer igång snabbt och börjar trampa under sig. rider alltid lätt i traven eftersom hon är en hopphäst och ser ingen mening med att sitta ner. försöker få rörelserna så naturliga som möjligt utan att bråka. hon måste vilja gå på tygeln frivilligt annars går hon bara och spänner sig och då kan hon lika gärna springa med huvet i taket. Aldrig dra i tyglarna, bjudningen är det viktigaste vi har och om den försvinner kan man lika gärna sluta rida. possetiva hästar vill vi ha!
travar inte så länge utan går över till galoppen som jag tycker är viktigare. börjar i lättsits för att få henne att sträcka på ryggen. övar mycket sidorörelser osv. gör ingenting så avancerat, det ska vara  lätt att rida!
 
Jag hoppar nästan aldrig. småskutt blir det väl men inte riktig hoppning, det sparar vi till tävlingarna. det är ju inte så att hästarna glömmer hur man hoppar om man inte gör det så ofta. även om det är det roligaste så brukar jag försöka spara på henne, det sliter så fruktansvärt på hästarna att hoppa höga höjder.
 
 

RSS 2.0