jag lär mig ständigt att se skillnad på vänner och människor

 
 
she didn't know who would leave or stay so she pushed them all away

 

go hard or go home

detta må ha varit den kortaste helgen någonsin. for till gällivare på lördag med wilma, jenny och peter och kikade när wilma provred en ponny. stannade där till söndag, hann i prencip bara sova, vakna och sen fara tillbaka men wilma och peter när dom hämtade ponnyn på söndag. Nu har vi iaf en till ponny i stallet. Little Prince heter han. han har alltid varit coccos fiende när hon stod i gällivare. dom hatade varandra hehe. hoppas dom inte kommer ihåg det.
Cocco är arg på mig åxå för hon vill verkligen inte flytta till skåne
 

crank it up

 

sometimes i think about the past and i fall apart inside

ibland så önskar jag att ingen kom ihåg att jag existerade. att jag kunde radera mig själv ur alla människor jag träffats minne. då hade jag fått bestämma mitt öde själv.
många som tror att dom känner mig vet egentligen ingenting om mig. jag ser till att det blir så. för att jag är en feeg jävel. och jag är så trött på att vara glad när det känns som en föruttnelseprocess pågår på insidan
 

feed the dada

har varit i hertsöträsket hela dagen med skolan och frysit som en jude. tog några värdelösa prover på vattnet och jorden och blablaa..
har just ridit coccon och guuudaarrss vad fin hon äärrr!! i dresyren alltsåå, har inte hoppar på flera månader. måste göra det nån gång i veckan, ska ju tävla ihelg. är anmäld till LA, LB+5 och LA+5. men vet inte hur det ska gå när vi inte tränat nå, hon hon är typ just helt igångsatt. kanske tar en LB ist på lördag så ser vi ju sen om jag kan ta en LA+5 på söndag. det känns så tråkigt att gå ner i klasserna nuu...
nu ska jag gå och ta in alla hästarna, auf widersehen.
puss på världens finaste

kick out the epic motherfucker

 haha så sant
 

just let me go we will meet again soon

är äntligen klar i stallet! har slavat för dom där handikappade djuren hela dagen. red coccon direkt jag kom hem från skolan, fast det gick inge vidare, skrittade ut en ganska lång sväng och sen när jag skulle börja trava så strejkade mina knän. travade ett halvt varv på rundbanan tills jag börja gråta sen gav jag upp.
Tog in alla hästarna innan vi började brottas med ettårshingstarna, dom är inte hanterade överhuvudtaget så det var inte det lättaste att bogsera in dom från beteshagen. dom var helt galna och stegrade och försökte slita sig hela tiden, fick ta en hel del smällar... en av dom ska säljas imorgon så han var tvungen att få nya fötter dessutom, det var inte heller populärt.
 
nu ska jag hoppa i duschen, auf widersehen.
världens finasteeeeeeee

RSS 2.0