you get what you fucking give


har väntat i 17 år på att livet ska börja




hahah snygg påjkvän jag har!!! i love you snyggmakke

jag är alltid full när jag är tuff, tuff när jag är full

är sjukt förbannad!! tävlingarna nästa helg är fucking inställda, jag har längtat hela mitt jävla liv och nu är dom jävlart borta!!! eller jag har bara lägtat en vecka men skit jävla samma är ändå så jävla pissed. jävla fläskballe.. ursäkta språket. men jag är inge glad. nu ska jag sluta svära.

kommer ihåg när jag var liten, tyckte det var så coolt att svära. fast visste inte riktigt hur man skulle trycka in svordommarna i meningarna så det lät bra. så jag sa bara "SKIT!!" mitt i allt ibland. mamma tyckte nog att jag var störd, hon sa att så får man verkligen inte säga. jag skasluta svära nu och för all framtid. amen.


listen to my 9mm goes bang


haha sverige i ett jävla nutshell

and he'd simply kick my ass if he knew the truth

helgen gick inte som planerat. usch vad besviken jag blev :( igår tävlade vi en LA och jag red sämst. vi fick en andraplacering fast vi hade 4 fel. ingen var felfri, det var en ganska svår bana.. inte för att det är dåligt att komma 2:a men placeringen bryr jag mig inte om. fick ett så onödigt nedslag på en trippel.. det är så typiskt mig att få panik när jag inte ser något avstånd till hindrerna. istället för att hålla galoppen så började jag plocka i henne för att hinna se avståndet. jag blir så jävla arg på mig själv, varför kan jag inte bara låta henne vara så fixar hon det själv.. hon är guld värd min ponny.

vi hade kul i husbilen hehee..



give me everything tonight

bara en lektion kvar, sen hem och packa och fara till vännäs och tävla! det blir bara LA båda dagarna, hon är inte riktigt i sin bästa form nu kan man säga.. marcus ska åxå med så den här helgen kan ju knappast bli bättre :)

film från hoppträningen igår, det är så skönt att veta att jag bara behöver rida rätt så gör ger hon allt, världens bästa cocco

the worst things in life comes free to us

blev ingen hoppträning idag som jag så fint hade planerat.. hon fick stå i boxen och mögla istället. he he nämen hon fick nya fötter + en behandling av bak knäna, passar bra nu så hon är fräsh innan vi ska tävla. brukar alltid behandla bakknäna med jämna mellanrum, nästan alla hästar har "knölar" i dem som såklart försämrar deras prestation, och dom försöker visa det så tydligt med det är nästan ingen som fattar ;) om man tar sig tid och lyssnar på hästen så förstår man faktiskt precis hur den vill ha det, om man känner den dvs. det är inte bara stenhård träning som gäller för att bli bra. hästar är inga dumma djur. :)



don't fucking tell me what to do

såhär kul har jag i skolan


hejdå

RSS 2.0